Uw project, onze missie

Alles begint bij uw verwachtingen over uw website. Wij bespreken met u de vereisten van de website, de gewenste layout en de functies.

Gratis offerte aanvraag

Bouwen van uw website

Wij bouwen uw website volgens uw opgegeven voorkeuren. Bij het bouwen besteden wij de nodige aandacht en veiligheid, snelheid en SEO.

Gratis offerte aanvraag

Feedback en aanpassing

Na het bouwen van uw website en de optimalisatie, voeren wij nog enkele aanpassingen uit aan de hand van uw opmerkingen.

Gratis offerte aanvraag

Onderhoud

Wij houden de website up-to-date. Wij voeren de updates aan uw website uit om deze in topconditie te houden. Kleine aanpassingen zijn inbegrepen.

Gratis offerte aanvraag

Werkwijze voor het bouwen van uw website

Alles begint bij wat uw wensen zijn voor uw project. Via ons contactformulier kan u snel en eenvoudige een korte omschrijving doorsturen van wat u wil dat wij voor u realiseren. Een website of een webshop, het aantal pagina’s, gewenste functies enz. Kent u enkele websites van uw collega’s of concurrenten die u mooi vindt? Stuur ons deze info ook zeker door. Dit helpt ons om een concreet beeld te vormen van de richting die u uit wil met uw project. Aan de hand van de info die u ons geeft bezorgen wij u een gratis en vrijblijvende offerte via mail. Gaat u akkoord met onze offerte dan vragen wij dat u dit even via mail bevestigd. Wij vragen ook een aanbetaling van 50%. De rest betaald u na de afwerking van de website.

 

Het bouwproces

Nadat wij duidelijk weten wat uw wensen zijn, gaan we aan de slag. Bij het bouwen van uw website houden we rekening met verschillende factoren:

  • De lay-out van de website en de gevraagde functies.
  • De snelheid van de website.
  • De optimalisatie voor de zoekmachines (SEO).
  • De veiligheid van de website en de wettelijke verplichtingen (GDPR).

Een bezoeker beslist in de eerste 30 seconden of hij op uw website blijft of niet. Het is daarom belangrijk dat de lay-out uw doelgroep aanspreekt. Verder is het ook van belang dat de website snel geladen wordt.  Naast snelheid en lay-out zijn er nog 2 belangrijke punten waar mee rekening moet gehouden worden. Het eerste punt is de optimalisatie voor de zoekmachines of SEO. Een website die niet goed gevonden wordt in de zoekmachines zoals Google zal niet veel bezoekers opleveren. Je kan dit oplossen door te adverteren bij Google maar op lange termijn kost dit heel veel geld. Daarom is een goede SEO onmisbaar. Het laatste punt is de veiligheid van de website. White Tiger Media voegt bij het bouwen van uw website een extra plug-in toe die de veiligheid gevoelig verhoogd. Dit zorgt ervoor dat het veel moeilijker wordt voor hackers om toegang te krijgen tot uw website. De websites worden ook standaard gebouwd met een SSL-certificaat. SSL wordt gebruikt om websites te beveiligen en het verkeer tussen uw browser en de server te beveiligen. De beveiligde websites herkent u aan het welbekende slotje bovenin uw browser. Wanneer u gegevens van bezoekers ontvangt via een contactformulier of andere informatie waarbij persoonlijke gegevens meegedeeld worden dan is een SSL-certificaat wettelijk verplicht.

Wettelijke verplichtingen

Er zijn een aantal wettelijke verplichtingen waaraan uw website moet voldoen. Er moet verplicht een privacy beleid aanwezig zijn op uw website net als een cookie accept button. Verder dienen ook uw bedrijfsgegevens (vestigingsadres, ondernemingsnummer enz.) op uw website te vinden zijn. Wij zorgen ervoor dat u hiermee in orde bent.

Aanpassingen en onderhoud

Nadat wij uw website gebouwd hebben is het tijd voor uw feedback. Aan de hand van uw feedback voeren wij nog de nodige aanpassingen uit aan uw website. Wij testen ook nog eens alle plug-ins en functies van de website.

 

Onderhoud van uw website

Om uw website in goede conditie te houden is het noodzakelijk dat deze regelmatig up-to-date gebracht worden. Verouderde plug-ins kunnen een goede werking van uw website verstoren en brengen een veiligheidsrisico met zich mee. Bij White Tiger Media is het onderhoud van uw website reeds inbegrepen in onze prijs. Ook voor kleine aanpassingen aan de tekst na de afwerking van de website worden geen kosten aangerekend.


Waarom White Tiger Media

Lay-out op maat volgens uw wensen

Uw website geoptimaliseerd voor de zoekmachines

Gratis SSL certificaat en extra beveiliging

Snelheid optimalisatie

Betaalbare all-in prijzen