Offerte aanvraag webdesign

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor professioneel webdesign

Offerte aanvraag webdesign

Wat kost een website? Vul onderstaande offerte aanvraag webdesign in voor een vrijblijvende gedetailleerde offerte voor uw project.

Details

Hoe meer details u ons geeft, hoe gedetailleerder en makkelijker wij een offerte kunnen opstellen. Geef gerust ook enkele websites door die de stijl weerspiegelen waar u naartoe wil.

Vrijblijvende offerte

Wij sturen u zo snel mogelijk een gedetailleerde vrijblijvende offerte. Bij akkoord met onze offerte, gelieve dit even via mail te bevestigen. Een offerte voor webdesign is 30 dagen geldig.

Start ontwikkeling website

U stuurt ons de teksten en afbeeldingen door die op uw website moeten komen en wij gaan direct aan de slag met het bouwen van uw website.

Offerte aanvraag webdesign

Een professionele website, onmisbaar voor elke onderneming!
Een website is onmisbaar voor elke onderneming. Of het nu gaat om een kleine éénmanszaak of een grote onderneming. Een website zorgt ervoor dat u nieuwe klanten aantrekt en tegelijk uw huidige klanten op de hoogte kan houden van nieuwe producten en diensten. Een website is de ideale manier om ook acties onder de aandacht te brengen van uw huidige en nieuwe klanten. Het is een bron van informatie en kan u ook heel wat tijd besparen. Hoe meer info uw klanten kunnen vinden op uw website hoe minder ze u telefonisch zullen contacteren voor algemene informatie. Denk hierbij vooral aan openingsuren en het adres.

Een website geeft ook vertrouwen. Het merendeel van de consumenten geeft aan dat een onderneming zonder website hen minder vertrouwen geeft. De stap om bij hen een dienst of product aan te kopen is groter dan wanneer de onderneming een duidelijke website heeft. Een groot deel van de klanten bezoekt dan ook eerst de website vooraleer de winkel fysiek te bezoeken of een offerte aan te vragen.

Een website op maat

Een bezoeker die op uw website komt beslist in enkele seconden of hij blijft en verder kijkt of dat hij de website meteen terug verlaat. Een goede eerste indruk is dus heel belangrijk. Daarom is niet enkel de layout maar ook de laadsnelheid van groot belang. Wanneer het te lang duurt voor de website geladen is dan zal de bezoeker vlug een andere website gaan zoeken. Zorg daarom dat zowel de layout als de laadsnelheid van uw website in orde zijn.

Welke website u nodig heeft hangt af van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. Wil u enkel een digitaal visitekaartje met uw contactgegevens, openingsuren en wat algemene informatie dan volstaat een homepage. Een homepage is een website die uit slechts 1 pagina bestaat. Deze wordt net zoals de grote websites voorzien van de nodige SEO en beveiliging. Wenst u een website met meer informatie zoals een aparte contactpagina, pagina's met foto's en pagina's over de producten en diensten die u aanbiedt dan is een website met 6 tot 10 pagina's meer geschikt. Op een website met meerdere pagina's kan u ook meer van uw producten en diensten kenbaar maken. Grotere websites bevatten meer tekst en foto's en zijn dus (indien gebouwd volgens de SEO regels) ook beter vindbaar in de zoekmachines. Het is ook steeds mogelijk om de website later uit te breiden met meer pagina's.

Wat kost professioneel webdesign

De kostprijs van een website hangt af van verschillende factoren. Eerst en vooral de grootte van de website. Een homepagina zal goedkoper zijn dan een website met meerdere pagina's. Verder hangt de prijs ook af van de gewenste functies, of er speciale plugin's moeten gebruikt worden enz. Een derde onderdeel van de prijs is de inhoud van de website. Indien u bepaalde foto's op de website wil waar u de rechten niet van bezit of die niet op gratis stock foto websites te vinden zijn dan dienen deze te worden aangekocht.

Hou er rekening mee dat de prijs van een website met meerdere pagina's per pagina veel goedkoper zal zijn dan een homepage. Het grootste deel van de werkzaamheden blijven hetzelfde. Of dit nu voor een homepage of een grote website is. Bij allebei moet o.a. een account aangemaakt worden, het cms moet geïnstalleerd worden, de plugins, de layout, de beveiliging,... Dit blijft grotendeels hetzelfde ongeacht de omvang van uw website. Wanneer u een offerte aanvraag voor webdesign doorstuurt dan is het aangeraden om zoveel mogelijk informatie mee te geven omtrent uw verwachtingen van de website. De prijs hangt immers af van de omvang en de gewenste functies.

Offerte aanvraag formulier

Via het offerte aanvraag webdesign formulier hiernaast kan u vrijblijvend een offerte aanvragen voor webdesign. Hoe meer info u ons kan geven, hoe gedetailleerder wij u een offerte kunnen opmaken. Indien u websites kent die u mooi vindt of graag een gelijkaardige indeling of layout wenst, noteer het gerust in het opmerkingenveld. Zo krijgen wij een beter idee van uw wensen. Via de pagina tarieven kan u al een idee krijgen van de prijzen van een website.

Wat wij u bieden

Bij White Tiger media is de prijs steeds all-in. Wij rekenen een vaste prijs voor uw opdracht. Bij onze prijs zijn steeds volgende zaken inbegrepen:

 • Domeinnaam
 • Hosting
 • Layout
 • installatie en testen plugin's
 • SEO (zoekmachine optimalisatie)
 • Extra beveiliging voor uw website
 • Een professioneel e-mail adres (info@uwdomein.be)
 • Onderhoud van uw website
 • Kleine aanpassingen aan uw website na de afwerking
 • 1 jaar gratis offerte aanvragen voor uw onderneming via Offertevrager.be

Wat is niet inbegrepen in onze offerte?

Wij proberen steeds om uw offerte aanvraag steeds zo volledig en correct mogelijk te beantwoorden. Sommige opties of aanpassingen die nadien aangevraagd worden zijn niet in de offerteprijs inbegrepen en zullen extra aangerekend worden op de slotfactuur. Wat niet inbegrepen is zijn: grote aanpassingen aan de website, extra pagina's, extra domeinnamen, nieuwe layout na afwerking van de website en foto's of plugin's die moeten aangekocht worden. Indien er extra kosten zijn dan zullen wij dit eerst met u overleggen. Vraag snel uw gratis en vrijblijvende offerte aan voor professioneel webdesign door White Tiger Media. Wij beantwoorden uw offerte aanvraag zo snel mogelijk. Onze offerte is steeds 30 dagen geldig. Elke maand is er ook een actie waarbij u kan genieten van kortingen, gratis aansluiting bij offertewebsite's of cadeaukaarten. U vindt een overzicht van onze acties op deze pagina.

offerte aanvraag webdesign

  Offerte aanvraag Webdesign

  Type opdracht:

  Opdracht: (meerdere keuzes mogelijk)

  Aantal pagina's:

  Uitvoeringsdatum: (verplicht)

  Ons stappenplan van offerte tot realisatie

  De offerte aanvraag voor webdesign

  Van zodra u het offerte aanvraag formulier heeft ingevuld, gaan wij aan de slag. Wij bekijken wat voor uw project de ideale lay-out en de nodige plugin's zijn. Aan de hand hiervan maken wij een gedetailleerde offerte op. Wij proberen om binnen de 24u een gedetailleerde offerte naar u door te sturen. Onze offerte is steeds vrijblijvend.

  Wat hebben wij nodig voor een gedetailleerde offerte

  Om uw offerte zo correct en gedetailleerd mogelijk op te stellen hebben wij bepaalde informatie nodig. Het aantal pagina's, de gewenste functies en de termijn waarbinnen het gerealiseerd moet worden. Indien u ons enkele voorbeelden van websites kan doorsturen van collega's/concurrenten die u qua lay-out mooi vindt dan kunnen wij ons een goed beeld vormen van wat u in gedachten heeft.

  De bouw van de website of webshop

  Van zodra de offerte door u goedgekeur is gaan wij aan de slag. Wij bouwen de website of webshop volgens uw wensen en volgens de regels van de kunst. Hierbij besteden we extra aandacht aan de veiligheid van uw website en de SEO (vindbaarheid van uw website in de zoekmachines zoals Google).

  Revisie en opmerkingen

  Na de bouw van de website is het tijd voor nog een laatste aanpassingen aan de hand van uw opmerkingen.

  Nazorg en onderhoud

  Een website of webshop heeft ook onderhoud nodig. Het onderhoud aan de website of webshop is inbegrepen in onze offerte. Wij zorgen voor de nodige updates van de plugins en het besturingssysteem. Ook de aanpassingen worden gratis uitgevoerd.

  Acties webdesign

  Vraag vandaag nog je offerte aan voor webdesign en geniet van onze acties voor webdesign. Een overzicht van onze acties vind je op deze pagina.